65+ Zeilvakanties
Home
Info@zeileninkroatie.nl
+31 (0)6 1876 3470
Zeilen In Kroatië
Voor een compleet verzorgde zeilvakantie in Kroatië !
Home Zeilvakantie Kroatië Flottielje zeilen Meezeilvakantie Jongeren Zeilvakantie 65+ Zeilvakanties Overige Bestemmingen Zeiljachten Prijslijsten Offerte aanvraag Aanbiedingen Leuke informatie Contact Wie zijn wij

65+ ZEILVAKANTIE IN KROATIË !


Graag op een zeilvakantie maar toch te weinig ervaring, of wel de ervaring maar liever met leeftijdgenoten op vakantie? Dan is dit uw kans. Eén week  - Zon, Zeilen en relaxen  !


Speciaal voor 65+ !


De Kroatische 65+ Zeilweek in 2018


Welkom aan boord van de Kroatische 65+ zeilweek ‘16! Zeilers van alle niveau’s en het zeiljacht voorzien met professionele schipper. Betaalbare luxe rondreis, waarbij er leuke evenementen worden georganiseerd. Elke dag is uitzonderlijk. Elke avond een andere locatie !  

Kristalhelder water, frisse wind, lekker zeilen en gezellige diners zijn de ingrediënten van  de reis van uw “bucket list” !  


Zeilen in het Middellandse zee gebied


In het middellandse zee gebied heb je ruime keuze uit fantastische zeilgebieden met het voordeel dat het relatief dichtbij Nederland ligt en vaak te bereiken per eigen vervoer of op slechts op 2 uur vliegen.


Zeilen in Kroatië


Kroatië is het land van de 1000 eilanden en sinds de Romeinen al een geliefde vakantie bestemming. De afwisseling is er groot, mooie natuur en vele historische steden en pittoreske dorpjes. De vele eilanden zorgen voor relatief beschut en ontspannen zeilen in Kroatië.


Deze reis zal vertrekken vanuit regio Dalmatië regio. Steden als Sibenik, Skradin, Zlarin en de Kornaten eilanden staan zeker op de kaart, en we zullen zeker de kleinere pitoreske dorpjes niet overslaan !

Kroatië kent in de zomer een aangenaam klimaat (25°-30°) en uitstekende omstandigheden om te zeilen. Het voordeel van zeilen in Kroatië is dat het ook per auto makkelijk te bereiken is. De vertrekhaven in het centrale deel van Kroatië ligt op 1600 km vanaf Utrecht. De Lowcost Airlines hebben Kroatië ook ontdekt. U vliegt voor aantrekkelijke tarieven op bijvoorbeeld Zadar of Split!


Hoe, wat en wanneer ?


Voor seizoen 2018 :


  25 augustus  2018


Aantal deelnemers  :  minimaal 6 personen


Prijs : 595,- euro pp


             

Wat is inbegrepen?

Wonen op een zeiljacht is een eenvoudige manier van reizen, maar wij proberen uw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De schipper neemt u mee naar verborgen baaien, rust lagunes, de perfecte plek voor een wandeling en nog veel meer pitoreske bestemmingen. De schipper is Nederlands.Inclusief :                                              Exclusief :

Accommodatie (bed in cabine)                   Reis naar bestemming

Schipperservices                                     Boordkas (150,-euro)

Bedlinnen (lakens,dekens).                        Avondeten en drinken aan wal

Welkom aan boord borrel                           Excursies aan wal (vrij van deelname).


Boordkas :

Voor we de trossen losgooien, maken we een 'boordkas'. Vanuit deze boordkas worden de boodschappen, havengelden, diesel, water, schoonmaakkosten jacht ed. betaald. De kosten van de boordkas bedragen € 150 p.p.p.w. De schipper is vrijgesteld van betaling aan de boordkas. De boordkas is alleen bedoeld voor eten en drinken(non-alcoholisch) aan boord (ontbijt en lunch) en de onkosten aan boord.


                                   

* minimaal aantal deelnemers : 5

© zeileninkroatie.nl 2001-2018
Sitemap