Home
Info@zeileninkroatie.nl
+31 (0)6 1876 3470
Zeilen In Kroatië
Voor een compleet verzorgde zeilvakantie in Kroatië !
Home Zeilvakantie Kroatië Flottielje zeilen Meezeilvakantie Jongeren Zeilvakantie 65+ Zeilvakanties Overige Bestemmingen Zeiljachten Prijslijsten Offerte aanvraag Aanbiedingen Leuke informatie Contact Wie zijn wij
Waarom flottielje zeilen met Zeilen In Kroatië ?
1) Gezelligheid
2) Fantastisch voor kinderen
3) Zowel 1 als 2 weekse tochten
4) Altijd een plekje in de haven
5) Plaatselijke informatie en tips
6) Alle feedback waar nodig
7) Advies en hulp bij inchecken
8) Elke dag is een nieuw avontuur
9) Pittoreske dorpjes en baaien
10) ALLE VRIJHEID !!!
Klik voor een impressie van onze flottielje route vanuit Split of Sukosan (Kroatië)
Voor onze beschikbare zeiljachten, prijzen, vertrekdata, plaatsen, reis- en praktische informatie mag je ons natuurlijk ook bellen !

Flottielje zeilen in Kroatië


Bestemming: Flottielje zeilen Kroatië  -   Prijslijst


Flottielje zeilen houdt in dat je als schipper op je “eigen” zeiljacht zelfstandig een avontuurlijke route vaart samen met meerder zeiljachten en het begeleiding schip van de flottielje.


Ideaal voor alle beginnende zeilers die houden van een stukje begeleiding op de achtergrond maar ook voor de gevorderde zeilers die ervan houden om eind van de dag samen met de andere flottielje deelnemers op een terrasje te genieten van de omgeving en de de ins en outs van de zeildag te bespreken.


In de ochtend organiseert de begeleiding een schippers briefing waarin de route van de dag wordt besproken en het weer. Waar zijn de mooie baaien voor een verfrissende duik, waar is de kans op dolfijnen het groots, eventuele ondieptes en wat kunnen we verwachten op de aankomst plaats.


Na de ochtend briefing bepaal je zelf hoe laat je vertrekt. Pak je de volle dag op het water en vertrek je direct of wandel je nog even lekker door de straatjes van het authentieke dorpje. Je kan samen met de andere deelnemers koers zetten richting de volgende bestemming, individueel zeilen of afspreken in een mooie baai onderweg. Hoe je de dag indeelt bepaal je met onze flottieljes zelf!


Flottielje zeilen is ideaal voor gezinnen


Voor gezinnen zijn onze flottieljes ideaal! Bij het maken van de routes is er bijvoorbeeld rekening gehouden met de afstanden. Zo blijft er voldoende tijd over om lekker te zwemmen en te snorkelen in helder blauw water. Wil je wel mijlen maken? Dan wijk je gewoon af van de route en zeil via andere verrassende eilanden naar de eind bestemming.


Tijdens de vakantie periodes bestaat 80% van onze deelnemende jachten uit gezinnen. Zo is er een leuke mix van verschillende leeftijden met vele vriendjes en vriendinnetjes voor alle leeftijden! Bij boeken al nieuwsgierig wat de samenstelling van de flottielje wordt? Neem met ons contact op! Wij informeren je graag!


Avontuurlijke flottielje zeil-routes


De flottielje routes zijn met veel zorg samengesteld. Door onze ervaring weten wij de mooiste baaien en dorpjes te vinden. Wij wijken graag af van de gebruikelijke routes en bezoeken geen grote en dure jachthavens maar meren af aan de kade’s van authentieke dorpjes of onder de sterrenhemel in een mooie baai. Elke dag is weer een nieuw avontuur met veel afwisseling.


Bij zeilvakantie.nl varen we in het hoogseizoen aparte 1-weekse en 2-weekse routes. Zo kom je na 1 week dus niet terug in de thuishaven om de groep te wisselen en haal je het maximale uit de twee weken dat je gaat zeilen.


Hoeveel zeilervaring heb je nodig voor flottielje zeilen?


Voor een flottielje vakantie heb je natuurlijk wel enige zeil ervaring nodig. Je moet zelfstandig kunnen afvaren, aanleggen, ankeren en navigeren. De flottielje begeleiding is altijd in de buurt om een helpende hand te bieden wanneer dat nodig is.


Heb je nog helemaal geen zeilervaring dan kan je kiezen voor een volledige CWO zeilcursus op onze zeilschool in Muiden. Tijdens dit traject leer je zelfstandig zeilen op een volwaardig kajuitzeiljacht en zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid op vakantie gaat.


Je kan er ook voor kiezen om het zeilen aan een schipper van zeilvakantie.nl over te laten. Zo is er maximale ruimte voor ontspanning en bepaal je zelf in hoeverre je betrokken bent bij het zeilen. Onze schippers brengen graag de basis principes van het zeilen bij.


Uitdagende flottielje bestemmingen


Uitdagende flottielje bestemmingen in Kroatië, Griekenland en Turkije. Klik op de bestemming naar keuze voor meer informatie, prijzen, zeiljachten, routes en reis-informatie.


Weet je al waar je naar toe wilt op zeilvakantie? Dan kan je met ons contact opnemen of je vraagt via onze offerte aanvraag een prijsopgave voor deelname aan de flottielje in de betreffende flottielje bestemming.


Voor antwoord op de meest gestelde vragen over flottielje bekijk je deze pagina.

© zeileninkroatie.nl 2001-2018
Sitemap

Vertrekdata Flottielje Kroatie
 2018
Klik hier