Wie is ZeilenInKroatie.nl
Home
Info@zeileninkroatie.nl
+31 (0)6 1876 3470
Zeilen In Kroatië
Voor een compleet verzorgde zeilvakantie in Kroatië !
Home Zeilvakantie Kroatië Flottielje zeilen Meezeilvakantie Jongeren Zeilvakantie 65+ Zeilvakanties Overige Bestemmingen Zeiljachten Prijslijsten Offerte aanvraag Aanbiedingen Leuke informatie Contact Wie zijn wij

Over Zeilen In Kroatië


Het team van Zeilen In Kroatië is een jonge en actieve speler op het gebied van zeilvakanties. Met veel enthousiasme en kennis bieden wij verzorgde zeilvakanties aan in Kroatië en ver daarbuiten. De crew van Zeilvakantie.nl zijn van huis uit enthousiaste watersporters en geven graag alle antwoorden op uw vragen wat betreft uw zeilvakantie.


Wij verzorgen zonnig zeilplezier zoals flottieljes, meezeilvakanties en geven al het advies wanneer u zelfstandig gaat zeilen in één van onze verhuur bestemmingen. Onze flottieljes in bijvoorbeeld Kroatië zijn inmiddels een begrip en met veel plezier staan onze begeleiders voor u klaar.


Een comfortabel zeiljacht die voldoet aan uw wensen is mede bepalend voor een geslaagde zeilvakantie. Zeilvakantie.nl streeft er naar kwalitatief hoogwaardige service op maat te bieden. Deze service is terug te vinden in de selectie zeiljachten en motorjachten die zeilvakantie.nl tot haar beschikking heeft.  


Om een wereldwijd aanbod van moderne jachten te kunnen bieden wordt er in veel gevallen nauw samen gewerkt met lokale bedrijven die de kwaliteit en service verlenen die wij en u als klant mag verwachten.

Onze lokale partners zijn met zorg geselecteerd en werken wij vaak al jaren mee samen.


Het hele team van Zeilen In Kroatië wenst u alvast een fijne zeilvakantie!

Lu de Boer, Jeffrey Cevat, Frans  & Vivian Robertus, Manon Tinbergen, Mark, Jolanda en Sanne, Marc & Nancy, Michel, Paul, Gwynneth en Sjoerd.




Onze partners :


© zeileninkroatie.nl 2001-2018
Sitemap
Voor het seizoen 2018
Zijn wij op zoek naar collega’s

Kroatië
Schippers tussen 25-45 jr

Voor meer informatie klik hier