Zeilen in het buitenland? Alle zeilvakantie bestemmingen bij zeilvakantie.nl
Home
Info@zeileninkroatie.nl
+31 (0)6 1876 3470
Zeilen In Kroatië
Voor een compleet verzorgde zeilvakantie in Kroatië !
Home Zeilvakantie Kroatië Flottielje zeilen Meezeilvakantie Jongeren Zeilvakantie 65+ Zeilvakanties Overige Bestemmingen Zeiljachten Prijslijsten Offerte aanvraag Aanbiedingen Leuke informatie Contact Wie zijn wij
Vanuit de vestingstad Muiden aan het Markermeer huur je een comfortabel zeiljacht al vanaf
€ 250.- per dag!

Voor onze volledige prijslijst klik

Zeiljacht huren en Flottielje bestemmingen


Flottielje bestemmingen: Flottielje zeilen Kroatië  - Flottielje zeilen Griekenland  


Zeiljacht huren: Kroatië - Griekenland - Italië en Sardinië - Mallorca en Zuid-Frankrijk - Caribbean - Prijslijst


Wereldwijde bestemmingen van topklasse voor het huren van een zeiljacht of het deelnemen aan onze flottielje. Voor het huren van een zeiljacht brengt Zeilvakantie.nl je bijvoorbeeld naar de witte zandstranden van de Caribbean of de azuur blauwe zee van Kroatië en Italië.


In Kroatië en Griekenland kan je zeilen in flottielje. Vanuit diverse regio’s en vertrekhavens organiseren wij avontuurlijke flottieljes.


Bij de verhuur bestemmingen vaar je je eigen koers maar op iedere bestemming zorgt onze crew ervoor dat op de vertrekhaven alles is geregeld. Wij zorgen voor vervoer, transfers, een mooie zeil route, bijvoorbeeld de eerste boodschappen bij aankomst of de zwemvesten voor de kinderen. Het enige dat u hoeft te doen is inchecken en genieten van de vakantie!


Graag op zeilvakantie maar toch te weinig ervaring of wel de ervaring maar maximaal ontspannen tijdens de vakantie? Op al onze bestemmingen is het mogelijk een ervaren Nederlandse of lokale schipper mee te nemen aan boord!


Zeilen in het Middellandse zee gebied


In het middellandse zee gebied heb je ruime keuze uit fantastische zeilgebieden met het voordeel dat het relatief dichtbij Nederland ligt en vaak te bereiken per eigen vervoer of op slechts een paar uur vliegen.


Zeilen in Kroatië


Kroatië is het land van de 1000 eilanden en sinds de Romeinen al een geliefde vakantie bestemming. De afwisseling is er groot, mooie natuur en vele historische steden en pittoreske dorpjes. De vele eilanden zorgen voor relatief beschut en ontspannen zeilen in Kroatië.


Met Zeilvakantie.nl kan je zeilen in Kroatië vanuit alle regio’s. Wil je in het Noorden zeilen, de regio Istrië, dan vertrek je vanuit de omgeving van Pula. Zeil je graag in de Kvarner of Dalmatië regio dan kan je het best vanuit omgeving Zadar vertrekken. Om de grotere eilanden en steden (Hvar, Korcula, Vis, Dubrovnik) in het Zuiden te ontdekken vertrek je vanuit Split of Dubrovnik.


Kroatië kent in de zomer een aangenaam klimaat (25°-30°) en uitstekende omstandigheden om te zeilen. Het voordeel van zeilen in Kroatië is dat het ook per auto makkelijk te bereiken is. De vertrekhaven in het centrale deel van Kroatië ligt op 1500 km vanaf Utrecht. De Lowcost Airlines hebben Kroatië ook ontdekt. Je vliegt voor aantrekkelijke tarieven op bijvoorbeeld Zadar of Split!


Zeilen in Griekenland


Griekenland is al jaren een populaire zeilvakantie bestemming. Er is keuze uit vele verschillende regio’s met elk haar eigen karakter en weerbeeld. Wij organiseren zeilvakanties vanuit alle regio’s in Griekenland en flottielje zeilen vanuit Poros.


In sommige regio’s kan je al lekker zeilen in de zon vanaf begin April t/m eind Oktober! Griekenland bereik je het best per vliegtuig. Voor een beschrijving van de diverse regio’s ga je naar onze zeiljacht verhuur pagina.


Zeilen in Zuid-Frankrijk, Spanje, de Balearen, Italië en Sardinië


Vele bestemmingen met ieder haar typisch karakter. Vraag ons naar route informatie, vertrekhavens en de beste aanbieding voor het zeilen in Zuid-Frankrijk of Spanje. Neem hier contact met ons op.


Zeilen in de Caribbean


De Caribbean wordt gerekend als één van de beste zeilgebieden wereldwijd met zeer aangename omstandigheden. Een constante passaat wind vanuit het oosten, heerlijke temperaturen, glashelder water en onvergetelijke Bounty stranden. Dit maakt het zeilen in de Caribbean tot een onvergetelijke ervaring.


De Caribische zee is groot en onder te verdelen in verschillende regio’s zoals de bovenwindse en benedenwindse eilanden, Martinique, Guadaloupe, Cuba en de Britse maagden eilanden. Wij bieden zeilvakanties aan vanuit Martininque, Belize, St Lucia, Britse Maagden eilanden, Cuba en Antigua.


Zeilen in verre bestemmingen


Tropische zeilgebieden waar je gegarandeerd zeilt onder een strak blauwe hemel in de zon. Je zeilt op helder water met dolfijnen, vliegende vissen en ontmoet je walvissen. Wij bieden zeilvakanties aan naar droom bestemmingen zoals Tahiti, Bora Bora, Thailand, Seychellen, Madagaskar en Australië. En minder warm maar net zo indrukwekkend Canada.


Een zeilvakantie is maatwerk. Bij Zeileninkroatie.nl ontvang je altijd een persoonlijke offerte voor het meest geschikte zeiljacht op uw zeilvakantie bestemming. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven graag u advies en wisselen onze ervaringen uit.


Zeilen in Nederland


Nederland mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst met bestemmingen. Vanuit Muiden zeil je over het Ijsselmeer of Markermeer en ontdek je de geschiedenis van de V.O.C tijdens een bezoek aan de historische steden als Hoorn en Enkhuizen. Muiden is een gezellig stadje aan het Markermeer en ligt centraal in Nederland.


Vanuit Muiden is het ook mogelijk om een zeiljacht per dag te huren. Klik hier voor onze prijslijst en overige informatie.


© zeileninkroatie.nl 2001-2018
Sitemap