Ontspannen of actief meezeilen? Meezeilvakantie voor iedereen!
Home
Info@zeileninkroatie.nl
+31 (0)6 1876 3470
Zeilen In Kroatië
Voor een compleet verzorgde zeilvakantie in Kroatië !
Home Zeilvakantie Kroatië Flottielje zeilen Meezeilvakantie Jongeren Zeilvakantie 65+ Zeilvakanties Overige Bestemmingen Zeiljachten Prijslijsten Offerte aanvraag Aanbiedingen Leuke informatie Contact Wie zijn wij
Waarom meezeilen met
Zeilen In Kroatië ?

1) Gezelligheid  
2) Fantastisch voor jong en oud
3) Zowel 1 als 2 weekse tochten
4) Avontuurlijke zeil routes
5) Comfortabel en jong meezeilschip
6) Eigen cabine is mogelijk
7) Actief meezeilen of lekker zonnen
8) ‘s Avonds leuke stadjes
9) De basis van het zeilen leren
10) ALLE VRIJHEID !!!
Reserveer nu het zeiljacht exclusief met het gezin en ervaar de maximale ontspanning met een eigen schipper aan boord!

Ontspannen of Actief Meezeilen in Kroatië


Meezeilen betekent dat je als gezin, als vrienden groep of individueel inscheept op een comfortabel zeiljacht. Aan boord kan je de vakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de ervaren schipper en zeil langs prachtige eilanden op azuurblauw water.


Om deel te nemen aan een zeilvakantie heb je geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij.


Een meezeilvakantie boek je als 1-weekse of 2-weekse vakantie. Tijdens deze zeiltochten wisselen we mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Overdag zit je lekker op het water en maken regelmatig een tussenstop om lekker te zwemmen of te snorkelen. ‘s Avond meren we af aan een kade en zoeken we de gezelligheid van oude dorpen en terrasjes op.


Het zeiljacht waar je op gaat meezeilen is een Bavaria 45 Cruiser


En het zeiljacht waarop je zeilt maakt onderdeel uit van onze avontuurlijke flottieljes. Zo heb je veel gezelligheid onderling op het schip maar ook met de andere deelnemers van de flottielje. Tijdens de schoolvakantie periodes bestaan onze flottieljes grotendeels uit gezinnen. Een meezeilvakantie tijdens deze periode is dan ook ideaal voor gezinnen! Meer informatie over flottielje zeilen?


Vakantie betekent ook ontspannen, daarom verblijf je bij ons op een modern zeiljacht voorzien van alle comfort. Zeiljacht is voorzien van 4 x 2-persoons hutten, 3 x douches en toiletten. Voldoende ruimte binnen maar ook buiten in de kuip en op het dek.


Onze schippers  


De schippers van ZeileninKroatië.nl zijn allemaal enthousiaste Nederlandse zeilers en zijn bekend in het betreffende vaargebied. Zij brengen je naar de verscholen baaien en pittoreske dorpjes. Zij zijn onze trots en dragen ieder jaar weer bij aan vele geslaagde vakanties. Met plezier zorgen ze voor een onvergetelijke, ontspannen en veilige vakantie!


Het mooiste zeilgebied van Europa


Oordeel zelf en zeil mee aan boord van ons meezeilschip vanuit Sukosan (Zadar) in Kroatië! Kroatië is het land van 1000 eilanden en uitstekend geschikt voor een geslaagde zeilvakantie. Pittoreske dorpjes, mooie baaien en helder blauw water. Over het algemeen goede wind en vriendelijke temperaturen. De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is tussen de 25° en 30°C. Informatie over onze zeilvakantie in Kroatië

vind je hier.


Kroatië is ideaal bereikbaar over de weg of door de lucht. Met de auto is het ruim 1500 km en via de Low- Cost Airlines vlieg je tegen scherpe tarieven naar de vertrekhaven! Zeilvakantie.nl help je graag bij het zoeken en boeken van de juiste vlucht. Neem contact met ons op!


Klik voor de meezeilen prijslijst, vertrek-data en praktische informatie.


Meezeilvakantie vertrekdata 2018


Meezeilvakanties boek vanaf eind Juni tot eind Augustus. Je zeilt met maximaal zes andere deelnemers plus de schipper en zijn assistent. Het zeiljacht kan je als gezin ook geheel afhuren zodat je alleen met het gezin aan boord bent.


Inschepen is wekelijks op zaterdag vanaf 7 juli 2018 t/m 18 augustus 2018. Vertrek is zondag vanuit de haven van Sukosan nabij de historische stad Zadar.


Deze Luxe Meezeilvakantie boek je al voor 650,- euro pp/week met vertrekdatum 8 juli .
© zeileninkroatie.nl 2001-2018
Sitemap
Een
Luxe Meezeilvakantie
voor 650,- euro !!
Meezeilvakanties incl vliegticket
950,- euro !!

Aantal deelnemers per zeiljacht : 6 personen

Aantal deelnemende zeiljachten : 8 tot maximaal 10


Prijzen : 650,- euro pp.   

           950,- euro pp. Inclusief vliegtickets Amsterdam - Kroatië (zolang deze beschikbaar zijn)

Wat is inbegrepen?

Wonen op een zeiljacht is een eenvoudige manier van reizen, maar wij proberen jouw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De schipper neemt jou mee naar verborgen grotten, rust lagunes, de perfecte plek om klif duiken en nog veel meer super leuke bemanningen. De Dutch Sailingweek-schippers kunnen helpen bij het oplossen alle kwesties die zouden kunnen voorkomen, alleen maar om ervoor te zorgen dat jij de beste week van je leven hebt. In aanvulling op de fantastische ervaring, de fantastische locaties die we gaan bezoeken, en alle nieuwe vrienden die je hier maakt, hierbij een overzicht wat wel / niet inclusief bij de prijs is inbegrepen.


Inclusief :                                              Exclusief :

Accommodatie (bed in cabine)                   Reis naar bestemming

Schipperservices                                     Boordkas (175,-euro)

Bedlinnen (lakens,dekens).                        Avondeten en drinken aan wal

Welkom aan boord borrel                           Excursies aan wal (vrij van deelname).


Boordkas :

Voor we de trossen losgooien, maken we een 'boordkas'. Vanuit deze boordkas worden de boodschappen, havengelden, diesel, water, schoonmaakkosten jacht ed. Betaald.

De kosten van de boordkas bedragen € 175 p.p.p.w. (25 euro per dag) De schipper is vrijgesteld van betaling aan de boordkas. De boordkas is alleen bedoeld voor eten en drinken(non-alcoholisch) aan boord (ontbijt en lunch) en de onkosten aan boord. (Wat over is van de boordkas wordt uiteraard verdeeld aan einde van de zeilweek).

Deze Luxe Meezeilvakantie boek je ook in mei of juni 2.995,- euro per week voor 6 personen.
Complete zeiljacht in mei, juni, september
of oktober
2995,- euro !!  
Voor max 6 personen, inclusief schipper !!
Kornatie Tour
1-weekse, vertrek vanuit Sukosan
KrKa Tour
1-weekse, vertrek vanuit Sukosan
Dalmatië Tour
2-weekse, vertrek vanuit Sukosan
Marco Polo Tour
2-weekse, vertrek vanuit Split/Kastela (zuiden)

Zaterdag 7 juli 2018

Zaterdag 14 juli 2018


Zaterdag 28 juli 2018

Zaterdag 21 juli 2018
Zaterdag 28 juli 2018

Zaterdag 28 juli 2018


Zaterdag 4 aug. 2018
Zaterdag 11 aug. 2018

Zaterdag 11 aug. 2018

Zaterdag 21 Juli 2018
Hvar Tour
1-weekse, vertrek vanuit Split/Kastela (zuiden)

Zaterdag 18 aug. 2018


Zaterdag 4 aug 2018

Zaterdag 28 juli 2018