Een beetje een late reactie, maar dat heeft alles met drukte te maken.
We wilden jullie nog wel bedanken voor alle steun en organisatie. We hebben echt een geweldige vakantie gehad. En waarschijnlijk ook verdiend, want na twee dagen met de auto in de regen te hebben gereden kwam bij overdracht van de boot opeens het zonnetje tevoorschijn. Prima zeilgebied ook. Je kan echt alle kanten op. Alleen is de route uit Pomer richting open water wel een eind weg. De ontvangst van de Kroaten was hartverwarmend: antwoord op alle vragen, goede uitleg over de boot en jawel, ze spreken zowat alle talen. De meest relevante (Engels, Duits) in ieder geval. De inspectie bij terugkomst was verrassend: ze gingen als duiker onder water om de kiel en dergelijke te inspecteren. Prima dus. Klein aandachtspuntje: de wisseldag was zaterdag, erg druk dus. Jammer dat er maar één persoon aanwezig was om alle gasten in te schrijven. Dat duurde dus erg lang. Eindafrekening van de diesel was op hele reele basis, we hadden absoluut niet het gevoel dat we pootje werden gelicht.
Drie dagen in zon en mooie, stevige wind kunnen zeilen, prima gegeten overal en keurig ontvangen door de bevolking. Kroatië is echt een aanrader. De terugweg was overigens weer vol met regen. Echt mazzel gehad. Overigens vreemd dat de boot niet afsluitbaar was: het slotje van de entree was kapot: niemand maakte zich daar druk over overigens.
Al met al dus geen enkele wanklank. Integendeel, we kijken nog steeds terug op een paar geweldige dagen in Kroatië.
Sterker nog, omdat we zo aangenaam zijn ontvangen willen we volgend jaar weer terug. Ongeveer dezelfde periode (begin mei 2019) en dan het liefst vier dagen. Ik hoop dat jullie tegen die tijd eens een keer een mooie aanbieding willen doen?
met vriendelijke groet,  Rudi