window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-44315588-1'); NauSYS iFrame test
Groepsreizen2020-11-13T11:20:08+01:00

Groepsreizen/Teambuilding, we gaan Zeilen !

Groepsreizen : Voor grotere groepen en bedrijven kan ZeilenInKroatie.nl een onvergetelijke zeilvakantie of incentives organiseren. Op de grotere jachten is er al snel plaats voor 8 tot 12 personen en dan kan je samen met meerdere jachten een georganiseerde route varen.

  • Bedrijfsevenement

  • Vanaf 8 tot 150 deelnemers

  • In Nederland, Kroatië of Griekenland

Een “Event”  groot of klein

Voor een geslaagde incentive hebben wij alles in huis.

Met race zeiljachten deelnemen aan een exclusieve regatta in Nederland of het buitenland. Of cruisen en genieten van de omgeving ?  Vanuit diverse locaties in Kroatië kan een groepsreis georganiseerd  worden met daarbij bijvoorbeeld hotelovernachtingen, vliegtickets en transfers.

Een groepsreis / incentive is al mogelijk vanaf 8 personen en per dag te organiseren. Contacteer ons voor meer informatie. Wij denken graag met u mee!

Omdat wij zelf ook zeilers zijn, weten we wat voor u en uw bemanning belangrijk is.

Daarom hebben een selectie gemaakt in de beste en modernste jachtvloot in veel landen, om aan al uw wensen tegemoet te komen. Door directe samenwerking met de beste charters, kunnen wij voortdurend blijven vernieuwen en er zeker van zijn dat onze zeiljachten speciaal zijn ontworpen voor uw comfort en zeilplezier.

Onze lokale partners zijn met zorg geselecteerd en garanderen optimale service.

Wij bieden zeiljachten aan van alle bekende merken als :

Hanse, Bavaria, Elan, Beneteau en Jeanneau, More Yachts en Solaris.

ZeilenInKroatie.nl heeft het juiste schip voor u en voor elk budget. Door ons aanbod ieder jaar te vernieuwen kunnen wij altijd jonge zeiljachten aanbieden !

Aanbod Jachten voor Grotere Groepen

Zeiljachten

Ideaal voor kleinere groepen of voor een regatta/competitie zeilen.

Meerdere exact dezelfde zeiljachten inzetbaar.

Indicatie prijs . v.a. 350,- euro pp/wk excl. reis en onderhoud.

Gulets

Een gulet is een groot houten zeiljacht. Vanaf 6 personen tot maximaal 30 personen per gulet is mogelijk.

Indicatie prijs : v.a. 450,- euro pp/wk excl. reis en onderhoud.

Catamaran

Ruimte en Luxe aan boord van een Catamaran.

Stabiel zeiljacht voor leuke evenementen of groepen tot 12 personen.

Indicatie prijs v.a. 750,- euro pp/wk excl. reis en onderhoud.

Racen, Training of Netwerken

Wij beschikken over een vloot van meer dan 1500 zeiljachten, catamarans, motorjachten en gulets, voor ieder gezelschap een passend jacht !

Your wish is our command

Veelgestelde vragen

Met de auto naar Kroatië, kan dat?2019-12-10T16:56:42+01:00

De reistijden verschillen aangezien er in het hoogseizoen veel file’s kunnen zijn in Duitsland en Oostenrijk. Wij adviseren dan ook om halverwege een overnachting te plannen.

Kijk hier voor de route :  Route Planner

De afstand is vanaf Utrecht naar Pula 1300 km, naar Sukosan 1560 km, naar Split 1650 km.

Op of nabij alle havens zijn goede parkeerfaciliteiten. Vooraf zullen de parkeerkosten aan u voorgelegd worden. Kroatië is betreffende parkeren een veilig land.

Heb ik een vaarbewijs nodig?2019-12-10T16:42:43+01:00

Om een zeiljacht te huren in het buitenland (en zelf te sturen) heeft minimaal 1 persoon aan boord een geldig Vaarbewijs in zijn/haar bezit.

Tot 40ft is Vaarbewijs 1 voldoende en vanaf 40ft is Vaarbewijs 2 nodig.

Heeft u wel zeilervaring maar nog geen vaarbewijs? Alle informatie vind u op de vernieuwde website van het CBR.

Vanaf 1 januari 2020 neemt het CBR recreatievaartexamens af. Het gaat hierbij om het Klein Vaarbewijs I en II en het Groot Pleziervaartbewijs II. Ook verzorgt het CBR dan de uitgifte van vaarbewijzen en ICC’s voor de recreatievaart.

Hoe kies ik een zeiljacht uit ?2019-08-29T13:37:06+02:00

Wij helpen jou bij het vinden van een passend zeiljacht. Daarom is het voor ons belangrijk om van jullie te weten :

  • Aantal deelnemers,
  • Aantal gewenste cabines, (per cabine is er een 2-persoonsbed)
  • Zeiltype (hijszeil of een rolgrootzeil),
  • Jong zeiljacht of wat ouder,
  • Aantal natte cellen (douches/wc’s binnen),
  • Zwemplateau gewenst ? (klep achterop het zeiljacht)
  • Cruiser of een snel jacht.

Hierop doen wij jullie een overzicht van beschikbare zeiljachten, die zoveel mogelijk overeen komen met jullie wensen. (inlc. huurprijs).

Welke route vaart een flottielje in Kroatië ?2019-08-29T13:27:57+02:00

De flottielje routes zijn met veel zorg samengesteld. Door onze ervaring weten wij de mooiste baaien en dorpjes te vinden. Wij wijken graag af van de gebruikelijke routes en bezoeken geen grote en dure jachthavens maar meren af aan de kade van authentieke dorpjes of onder de sterrenhemel in een mooie baai. Elke dag is weer een nieuw avontuur met veel afwisseling.

Flottielje zeilen vanuit Sukosan

Met deze flottielje vanuit Sukosan (centraal Kroatië) zeil je mee langs de vele eilanden van het Sibinik archipel en door het natuurgebied van de Kornati eilanden. Je bezoekt de KRKA watervallen en maakt kennis met het subtropische klimaat van het eiland Losinje in de Kvarner Regio.

Een relatief beschut gebied en zijn de afstanden gemiddeld 18 mijl. Hierdoor dus uitstekend geschikt voor gezinnen met jongere kinderen.

1 week  : Kornati-tour  met o.a. bezoek aan Nationaal park de Kornaten.

1 week  : Krka-tour  met o.a. bezoek aan Skradin bij het Sibenik archipel.

2 weken :  Dalmatië  Tour een fantastische tocht door de kornati eilanden richting het Noorden tot aan het subtropische eiland Losinj. Daar vandaan zak je weer af richting het Zuiden langs de eilanden Dugi Otok en Ugljan. Een avontuurlijke tour met dorpjes, baaien en stadjes!

Omdat wij aparte 1- en 2-weekse flottieljes organiseren komt onze 2-weekse tour niet na 1 week terug in de start haven om een deel van de groep te wisselen! 

Flottielje zeilen vanuit Split

Tijdens onze flottielje vanuit Split zeil je in het zuidelijke deel van Kroatië en zeil je mee naar beroemde eilanden als Vis en Vis, bezoeken we de geboorte stad van Marco Polo op het eiland Korcula en maken kennis met de indrukwekkende natuur van het eiland Miljet. De eilanden in het zuiden zijn groter en de afstanden tussen de eilanden zijn ook wat groter dan in het centrale deel van Kroatië.

In het zuiden vaar je gemiddeld 20 mijl per dag en zeil je wat meer op open zee.

1 Week :  Hvar Tour Proef en ontdek dit stukje Kroatië en kom op locaties waar je alleen maar van kan dromen.

2 Weken : Marco Polo tour. Je zeilt in het kielzog van deze ontdekkingsreiziger en bezoekt zijn geboorte plaats op het eiland Korcula.

Hoeveel zeilervaring heb je nodig voor flottielje zeilen?2019-08-29T13:27:09+02:00

Voor een flottielje vakantie heb je natuurlijk wel enige zeilervaring nodig. Je moet zelfstandig kunnen afvaren, aanleggen, ankeren en navigeren. De flottielje begeleiding is altijd in de buurt om een helpende hand te bieden wanneer dat nodig is.

Heb je nog helemaal geen zeilervaring dan kan je kiezen voor een volledige CWO zeilcursus op onze zeilschool in Muiden. Tijdens dit traject leer je zelfstandig zeilen op een volwaardig kajuitzeiljacht en zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid op vakantie gaat.

Je kan er ook voor kiezen om het zeilen aan een schipper van Sail-Events over te laten. Zo is er maximale ruimte voor ontspanning en bepaal je zelf in hoeverre je betrokken bent bij het zeilen. Onze schippers brengen graag de basis principes van het zeilen bij.

Waar kan ik goede vluchten vinden naar Kroatië?2019-12-10T16:35:32+01:00

Kom je met het vliegtuig dan vlieg je tegen lage tarieven vanuit Eindhoven, Düsseldorf (Weeze) of Charleroi (Brussel) met Ryanair naar Zadar.

Vanuit Rotterdam of  Amsterdam vlieg je met Transavia, Easyjet of Croatian Airlines naar Zadar en Split.

Bijbootje met buitenboordmotor, is dat nodig ?2019-12-10T16:31:00+01:00

Standaard bij alle zeiljachten is een bijbootje. Ook wel Dinghy genoemd. Bij deze dinghy zitten uiteraard roeispanen. Als extra is het mogelijk om een buitenboordmotor te huren. Maximaal 2.5 pk.

Is een buitenboordmotor noodzakelijk ?  Nee !  Maar mocht je veel in baaien overnachten en er staat een windje of stroming, dan is het met een buitenboordmotor wat gemakkelijker om aan land te komen.

Note. Veel buitenboordmotortjes worden door kinderen v.a. 10 jaar gebruikt. Velen gaan spoedig stuk. Laat je zeilvakantie niet bederven door deze irritatie 😉

Bedrijven reviews

Beste Lu,

Onze dank is groot, klasse hoe jij in zeer korte tijd ons idee wist om te zetten in een zeer geslaagd zeilweekend in Muiden. Leuke schippers, goed materiaal, en heerlijk gegeten.

Gegroet, James

AAA Trainingen

Het is alweer even geleden, maar nog steeds teren wij op de geweldige week ! We komen graag terug, en dan graag weer dezelfde zeiljachten.

Vriendelijke groet, Adrie

Driessen Transport

Ontzorgen en uitermate goed georganiseerd. We hebben het fijn gehad bij jullie. Nu al voor de 3e maal. Volgend jaar komen we terug bij u in Muiden.

Groetjes, Anne Lotte

Verstraeten Architecten