Zeilen in Italië

Zeilen in Italië is zeilen in een gebied met een rijke cultuur en historie. In de zomermaanden aangename wind en temperaturen en vooral niet te vergeten de fantastische Italiaanse keuken.Hier drink je ‘s morgens de echte espresso en zeil je overdag naar baaien in een heuvelachtig landschap en historische steden vol cultuur. Zeilen in Italië kan al relatief dichtbij Nederland. De Toscaanse kust en haar archipel ligt op ongeveer 1350 kilometer vanaf Utrecht.  


Zeiljacht huren in Italië

Een zeiljacht huren in Italië houdt in dat je zelfstandig met vrienden of familie een mooie route door het gebied zeilt. Dit de manier om de vrijheid te ervaren dat een zeilvakantie met zich meebrengt. Wij zorgen ervoor dat op de vertrek-haven alles geregeld is. Jij check in, gooit de trossen los en iedere dag is weer een nieuw zorgeloos avontuur.Bij ZeilenInItalië.nl kan je vanuit verschillende gebieden een zeiljacht huren in Italië.ToscaneSardiniëSicilië Amalfi kust en Calabrië.

Waar in Italië wil u naartoe?


Zeiljacht huren met een schipper aan boord

Heb je te weinig zeilervaring om zelfstandig te zeilen? Met een ervaren schipper van Sail-Events aan boord kan ook jij de verscholen baaien en stadjes verkennen die je met een ander vervoermiddel nooit zou hebben ontdekt. Dit is misschien de manier voor jou om kennis te maken met het zeilen in de zon.Een schipper kan je al aan boord nemen vanaf twee personen. Kosten van de schipper zijn afhankelijk van de bestemming en periode.

Vragen over een schipper aan boord?


Zeilen in Italië met groepen

Voor grotere groepen en bedrijven kan zeilvakantie.nl een onvergetelijke zeilvakantie of incentive organiseren. Op de grotere jachten is er al snel plaats voor 10 personen en dan kan je samen met meerdere jachten een georganiseerde route varen.Voor een geslaagde incentive hebben wij alles in huis. Met race jachten deelnemen aan een exclusieve regatta in Nederland of het buitenland. Of toch lekker cruisen en genieten van de omgeving. Vanuit diverse locaties worden incentive´s georganiseerd compleet met bijvoorbeeld hotel overnachtingen, vliegtickets en transfers.Een incentive is al mogelijk vanaf 8 personen en per dag te organiseren. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Stuur een bericht