Zeilvakantie in Kroatië

Zeiljacht Verhuur bestemmingen: Kvarner en Istrië – Dalmatië – Zuid-Dalmatië en DubrovnikBoek de ultieme zeilvakantie en schipper zelf aan boord van je “privé” zeiljacht op één van onze verhuur bestemmingen. Hierbij vaar je zelfstandig een route door het gebied en ervaar je de vrijheid die een zeilvakantie met zich meebrengt.Je vaart je eigen koers en voordat je het ruime sop kiest zorgt ons ervaren team ervoor dat alles op de haven van vertrek geregeld is. Indien gewenst bijvoorbeeld de eerste boodschappen die klaar staan, handdoeken, gratis reddingsvesten voor de kinderen of een veiligheidsnet. Het enige wat u hoeft te doen is inchecken en genieten van de zeilvakantie!Bij Sail-Events heeft u altijd een vast contact persoon die u altijd voor, tijdens en na uw zeilvakantie kunt aanspreken. Makkelijk en altijd een persoonlijk advies.Wij geven aanvullende reisinformatie en alle tips en voor de diverse bestemmingen. Uit ervaring de mooiste vaarroutes, informatie over de heen,- en terugreis en eventuele overnachtingsmogelijkheden tijdens de heenreis.Te weinig zeilervaring? Dit zegt niet dat je niet deel kan nemen aan een zeilvakantie! Op al onze bestemmingen is het mogelijk een ervaren schipper in te huren. De schipper verzorgt het dagelijks runnen van het jacht en jullie genieten van de omgeving en de rust.Voor vertrek leren zeilen, bijspijkeren of een dagje inzeilen? Ga voor een overzicht voor alle opleidingen bij onze Zeilschool in Muiden.


Flottielje zeilen in Kroatië

Onze onbezorgd zeilen garantie! Cruisen langs mooie kusten, voor anker om te zwemmen of te snorkelen in helder water of genieten van het zeilen wanneer de seabreeze op gang komt. Tijdens flottielje zeilen in Kroatië heb je alle vrijheid om zelf op ontdekking te gaan en de dag te beleven zoals je zelf wilt.Met meerdere schepen vaar een vooraf met zorg samengestelde route en onze Nederlandstalige flottielje begeleiding bespreekt ‘s morgens tijdens de briefing het weerbericht, de mooie baaien voor een verfrissende tussenstop en de volgende bestemming.Je kan individueel varen naar de volgende bestemming, gezellig opvaren met andere flottielje deelnemers of onderweg afspreken in een baai waar de kinderen van de verschillende deelnemende boten samen kunnen zwemmen en snorkelen.Flottielje zeilen in Kroatië geeft de mogelijkheid om zelfstandig te zeilen in een onbekend gebied met altijd de mogelijkheid om de flottielje begeleiding aan te spreken voor vragen. De ideale mix en geeft altijd een ontspannen gevoel.Door de vele gezinnen die tijdens het hoogseizoen deelnemen aan het flottielje zeilen in Kroatië is een flottielje zeilvakantie ideaal voor kinderen.Benieuwd naar onze twee flottielje bestemmingen in Kroatië ? Of wil je wellicht meer informatie? Neem met ons contact op.

Contact

Meezeilvakanties voor iedereen
Een meezeilvakantie betekend inschepen aan boord van een zeiljacht dat onderdeel uitmaakt van de flottielje. Je zeilt mee naar de gezelligste dorpjes en neemt een duik tijdens de ankerstop tussen de middag. Een schipper zeilt jullie naar de volgende bestemming.Om deel te nemen aan een meezeil-vakantie heb je geen zeilervaring nodig en bepaal je zelf of je lekker gaat zonnen op het voordek of het roer in handen neemt. De schipper aan boord leert je graag de basis van het zeilen op een modern zeiljacht.Een meezeil-vakantie boek je alleen, als vrienden groep of gezin. De meezeil-vakanties van zeilvakantie.nl worden verzorgt op comfortabele moderne zeiljachten. Diverse hutten en natte cellen en genoeg ruimte op dek en in de kuip voor meerdere personen.Klik op meezeilvakantie voor alle informatie, prijzen en data. Voor de samenstelling van de crew, waar en welke routes of de indeling van het schip neem contact met ons op!


Zeilen voor groepen en bedrijven

Voor grotere groepen en bedrijven kan Sail-Events een onvergetelijke zeilvakantie of incentive organiseren. Op de grotere jachten is er al snel plaats voor 8 personen en dan kan je samen met meerdere jachten een georganiseerde route varen.Voor een geslaagde incentive hebben wij alles in huis. Met race jachten deelnemen aan een exclusieve regatta in Nederland of het buitenland. Of toch lekker cruisen en genieten van de omgeving. Vanuit diverse locaties worden incentive´s georganiseerd compleet met bijvoorbeeld hotelovernachtingen, vliegtickets en transfers.Een incentive is al mogelijk vanaf 8 personen en per dag te organiseren. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Zeilen in groep?


Schipper-service in Kroatië

Zonder zeilervaring deelnemen aan een zeilvakantie? Of het zeilen overlaten aan een ervaren schipper van Zeilen in Kroatië? Geen probleem! Onze ervaren schippers staan klaar zodat iedereen kan genieten van een zeilvakantie in het buitenland.De schipper verzorgd het dagelijks runnen van het jacht zodat u lekker kunt zwemmen, snorkelen en relaxen. De schipper brengt u naar de mooiste ankerplaatsen, dorpjes en beste restaurants. U kunt natuurlijk zelf bepalen in hoeverre u betrokken bent bij het runnen van het zeiljacht jacht. De schipper brengt u graag de fijne kneepjes van het zeilen bij.Vaak kunt u kiezen voor een lokale schipper of een Nederlandse schipper. Voor informatie en prijzen neem contact met ons op.

Schipper-service info?