Ontspannen of Actief Meezeilen in Kroatië


Meezeilen betekent dat je als gezin, als vrienden groep of individueel inscheept op een comfortabel zeiljacht. Aan boord kan je de vakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de ervaren schipper en zeil langs prachtige eilanden op azuurblauw water.Om deel te nemen aan een zeilvakantie heb je geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij.Een meezeil-vakantie boek je als 1-weekse of 2-weekse vakantie. Tijdens deze zeiltochten wisselen we mooie ankerbaaien af met gezsellige dorpjes. Overdag zit je lekker op het water en maken regelmatig een tussenstop om lekker te zwemmen of te snorkelen. ‘s Avonds meren we af aan een kade en zoeken we de gezelligheid van oude dorpen en terrasjes op.

Wil je meezeilen? Klik hier!

Het zeiljacht waar je op gaat meezeilen
Het zeiljacht waarop je zeilt maakt onderdeel uit van onze avontuurlijke flottieljes. Zo heb je veel gezelligheid onderling op het schip maar ook met de andere deelnemers van de flottielje. Tijdens de schoolvakantie periodes bestaan onze flottieljes grotendeels uit gezinnen. Een meezeilvakantie tijdens deze periode is dan ook ideaal voor gezinnen! Meer informatie over flottielje zeilen?Vakantie betekent ook ontspannen, daarom verblijf je bij ons op een modern zeiljacht voorzien van alle comfort. Zeiljachten voorzien van meerdere twee persoons hutten, douches en toiletten. Voldoende ruimte binnen maar ook buiten in de kuip en op het dek.

Onze schippers
De schippers van Sail-Events.nl zijn allemaal enthousiaste Nederlandse zeilers en zijn bekend in het betreffende vaargebied. Zij brengen je naar de verscholen baaien en pittoreske dorpjes. Zij zijn onze trots en dragen ieder jaar weer bij aan vele geslaagde vakanties. Met plezier zorgen ze voor een onvergetelijke, ontspannen en veilige vakantie!Het mooiste zeilgebied van EuropaOordeel zelf en zeil mee aan boord van ons meezeilschip vanuit Sukosan (Zadar) in Kroatië! Kroatië is het land van 1000 eilanden en uitstekend geschikt voor een geslaagde zeilvakantie. Pittoreske dorpjes, mooie baaien en helder blauw water. Over het algemeen goede wind en vriendelijke temperaturen. De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is tussen de 25° en 30°C.Kroatië is ideaal bereikbaar over de weg of door de lucht. Met de auto is het ruim 1500 km en via de Low Cost Airlines vlieg je tegen scherpe tarieven naar de vertrekhaven! Sail-Events.nl help je graag bij het zoeken en boeken van de juiste vlucht. Neem contact met ons op!Klik voor de meezeilen prijslijst, vertrek-data en praktische informatie.

Meezeil-vakantie vertrekdata 2019
Meezeilvakanties boek vanaf eind Juni tot eind Augustus.
Je zeilt met maximaal zes andere deelnemers plus de schipper en zijn assistent.
Het zeiljacht kan je als gezin ook geheel afhuren zodat je alleen met het gezin aan boord bent.
Inschepen is wekelijks op zaterdag vanaf 6 juli 2019 t/m 17 Augustus 2019.
Vertrek is zondag vanuit de haven van Sukosan nabij de historische stad Zadar.
Data 100% gegarandeerd, data definitief

KRKA Tour
1-weekse,
vertrek vanuit Sukosan
KORNATIE Tour
1-weekse,
vertrek vanuit Sukosan
Dalmatië Tour
2-weekse,
vertrek vanuit Sukosan
Marco Polo Tour
2-weekse,
vertrek vanuit Split/Kastela (zuiden)

Zaterdag 6 juli 2019
Zaterdag 13 juli 2019

Zaterdag 27 juli 2019

Zaterdag 20 juli 2019
Zaterdag 27 juli 2019

Zaterdag 3 aug 2019

Zaterdag 3 aug. 2019
Zaterdag 10 aug.2019
Zaterdag 3 aug. 2019
Zaterdag 10 aug. 2019
  Zaterdag 20 juli 2019
 Hvar Tour
1-weekse,
vertrek vanuit Split/Kastela (zuiden)

Zaterdag 17 aug. 2019

  Zaterdag 3 aug 2019
 Zaterdag 27 juli 2019

Ov.Zaterdag 27 juli 2019
Ov.Zaterdag 20 juli 2019

 Zaterdag 3 aug 2019

 

Aantal deelnemers per zeiljacht : 6 personenAantal deelnemende zeiljachten : 8 tot maximaal 10Prijzen : 650,- euro pp.of 995,- euro pp. Inclusief vliegtickets Amsterdam – Kroatië (zolang deze beschikbaar zijn)Wat is inbegrepen?Wonen op een zeiljacht is een eenvoudige manier van reizen, maar wij proberen jouw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De schipper neemt jou mee naar de mooiste locaties, rust baaien, de perfecte plek voor klif-springen en nog veel meer super leuke bestemmingen. De Sail-Events-schippers kunnen helpen bij het oplossen van alle kwesties die zouden kunnen voorkomen, alleen maar om ervoor te zorgen dat jij de beste week van je leven hebt. In aanvulling op de fantastische ervaring, de fantastische locaties die we gaan bezoeken, en alle nieuwe vrienden die je hier maakt, hierbij een overzicht wat wel / niet inclusief bij de prijs is inbegrepen.Inclusief :Accommodatie (bed in cabine)SchipperservicesBedlinnen (lakens,dekens)Welkom aan boord borrelExclusief :Reis naar bestemmingBoordkas (175,-euro) 25,- euro per dag.Avondeten en drinken aan walExcursies aan wal (vrij van deelname).Handdoekenhuur (5 euro per set van 2) Boordkas :Voor we de trossen losgooien, maken we een ‘boordkas’. Vanuit deze boordkas worden de boodschappen, havengelden, diesel, water, schoonmaakkosten jacht ed. Betaald.De kosten van de boordkas bedragen € 175 p.p.p.w. (25 euro per dag) De schipper (assistente) is vrijgesteld van betaling aan de boordkas. De boordkas is alleen bedoeld voor eten en drinken(non-alcoholisch) aan boord (ontbijt en lunch) en de onkosten aan boord. (Wat over is van de boordkas wordt uiteraard verdeeld aan einde van de zeilweek).

Meer weten? Klik hier!