Inmiddels vallen de blaadjes van de bomen en krijgen jullie van ons nu pas een reactie Dit alles heeft met drukte te maken.
Heel graag willen wij jullie nog wel bedanken voor alle steun en organisatie. Wat hebben wij  echt een geweldige vakantie gehad. Waarschijnlijk ook verdiend, want na twee dagen met de auto met veel regen kwam bij overdracht van de boot opeens het zonnetje tevoorschijn. Prima zeilgebied ook. Je kan echt alle kanten op. Hartverwarmend ontvangst van de Kroaten: antwoord op alle vragen, goede uitleg over de boot en jawel, ze spreken zowat alle talen. Verrassend is de  inspectie bij terugkomst, een duiker checkt de kiel en onderwaterschip. Prima dus. Drie dagen in zon en mooie, stevige wind kunnen zeilen, prima gegeten overal en keurig ontvangen door de bevolking. Kroatië is echt een aanrader.
Sterker nog, omdat we zo aangenaam zijn ontvangen willen we volgend jaar weer terug. Ongeveer dezelfde periode (begin mei volgend jaar) en dan het liefst vier dagen. Ik hoop dat jullie tegen die tijd ons nog een keer een mooie aanbieding willen doen?
met vriendelijke groet,  Rudi