Er zijn zoveel vakantie-aanbieders in Nederland, de een nog groter/kleiner dan de ander, en geloof me… er zijn maar een paar serieuze partijen, met kennis en dan ook dagelijks met zeilvakanties bezig zijn, (wat ook onmogelijk is als hobby in de avonduren). Begrijpelijk dat je als consument niet meer het verschil kan zien door alle mooie plaatjes op internet of de aanbiedingen met hoge kortingen, want het is zo aantrekkelijk.

Laat staan het aanbod op alle zeilvakantiebestemmingen !!  Er zijn bijvoorbeeld in Griekenland en Kroatië bij elkaar meer dan 15.000 zeiljachten beschikbaar. En ook voor ons als aanbieder…. Mooie plaatjes, en nog mooiere aanbiedingen.

Belangrijker is… wie is de eigenaar achter al het zeiljacht, en welke service kunnen zij jou bieden en beloven !

Onze conclusie… wij zijn niet helemaal ONAFHANKELIJK in het aanbieden van zeiljachten, maar kiezen wel voor de persoonlijke AFHANKELIJKHEID die een charterbedrijf heeft voor onze klanten. 😉

Jij wilt toch ook dat jouw betaalde zeiljacht er ook daadwerkelijk is, en stel… er is pech onderweg tijdens de zeilweek, dat je binnen 2 uur geholpen bent  !

😉

Lu