Over Zeilen In Kroatië

Zeilen In Kroatië (onderdeel van Sail-Events) is een jonge en actieve speler op het gebied van zeilvakanties. Met veel enthousiasme en kennis bieden wij verzorgde zeilvakanties aan in Kroatië. De crew van Zeilen in Kroatie zijn van huis uit enthousiaste watersporters en geven graag alle antwoorden op uw vragen wat betreft uw zeilvakantie.

Wij verzorgen zonnig zeilplezier zoals flottieljes, meezeilvakanties en geven al het advies wanneer u zelfstandig gaat zeilen in één van onze verhuur bestemmingen. Onze flottieljes in Kroatië zijn inmiddels een begrip en met veel plezier staan onze begeleiders voor u klaar.

Een comfortabel zeiljacht die voldoet aan uw wensen is mede bepalend voor een geslaagde zeilvakantie. Zeilen In Kroatië streeft er naar kwalitatief hoogwaardige service op maat te bieden. Deze service is terug te vinden in de selectie zeiljachten en motorjachten die Zeilen In Kroatië tot haar beschikking heeft.

Om een zeer goed aanbod van moderne jachten te kunnen bieden wordt er in veel gevallen nauw samen gewerkt met lokale bedrijven die de kwaliteit en service verlenen die wij en u als klant mag verwachten.

Onze lokale partners zijn met zorg geselecteerd en werken wij vaak al jaren mee samen.

Het hele team van Sail-Events wenst u alvast een fijne zeilvakantie!

Lu, Mirjana, Jeffrey, Robbert, Gwen, Anoek, Ben, Fréderic en Rian.

 

PERSOONLIJKE BENADERING

Lu regelt alles vanuit Nederland Mirjana op locatie in Kroatië. Van boekingen van deelnemers tot aan het reserveren van zeiljachten bij één van de 300 charterbedrijven. “Wij zijn echter veel meer dan een reisbureau”, legt Lu uit. “Vanaf het eerste moment benaderen wij onze klanten als uniek, verzorgen wij de complete zeilvakantie en geven wij advies over de zaken waarmee men rekening dient te houden. Jeffrey is tijdens het vaarseizoen samen met onze crew in Kroatië, en tijdens de (school) zomervakanties zijn wij allen 12 weken als ‘steun en toeverlaat’ van deelnemers aanwezig op diverse locaties. Wij zijn dan misschien niet de grootste aanbieder van zeilvakanties, maar wij willen wel de allerbeste zorg leveren, en iedere deelnemer een onvergetelijk avontuur meegeven naar huis.

Onze partners en/of handige links:

Vacatures

FLOTTIELJE BEGELEIDERS (Duo’s)     VOOR ZOMER 2024 zoeken wij nog 1 duo.

Voor het seizoen 2024 zijn wij op zoek naar leuke en spontane collega’s die in staat zijn om zelfstandig flottieljes te begeleiden in Kroatië.

Wij zoeken hiervoor met name duo’s.

Zijn jullie :

Minimaal 2 tot Maximaal 4 weken aaneengesloten beschikbaar om te zeilen in het buitenland, schipper & assistent(e).

Hebben jullie ervaring in het zeilen met groepen (kinder-flottieljes).

Beschikken jullie over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden.

Vinden jullie jezelf een goede gastheer/vrouw.

Zijn jullie harde werkers maar kunnen ook genieten van de vakantiesfeer er omheen.

Heeft een van jullie technisch inzicht.

Vallen jullie in dezelfde leeftijdscategorie als onze doelgroep en huidige team (25-45 jaar).

Zijn jullie enthousiast om mee te helpen bij allerlei activiteiten door het hele jaar heen(beurzen, activiteiten voor klanten zoals open-dagen etc.) Niet verplicht.

Ben je in het bezit van Vaarbewijs 1 & 2, Marifooncertificaat of gelijkwaardige diploma’s.

Wij bieden:

Samen gaan we een (voor jou kosteloos) opleidingstraject in zodat je goed voorbereid en met de juiste ervaring de flottieljes kan gaan begeleiden. Deze opleiding word verzorgd door o.a. zeilschool Muiden.

Een goede en gezellige werksfeer.

Jong begeleidings-zeiljacht met eigen cabine aan boord en uiteraard een maandelijkse vergoeding.

Begeleiding en coaching ter plaatse zodat je er niet alleen voor staat. Wil je ons team komen versterken en zoek je leuk, afwisselend en uitdagend werk?

Je hebt interesse? Neem dan contact met ons op !

ZEILINSTRUCTEURS CWO KAJUITZEILEN NIVEAU 3/4 ZEILSCHOOL MUIDEN

Wij zijn op zoek naar zeilinstructeurs om ons team te versterken.Wij zoeken hiervoor met name instructeurs en instructrices met zeezeilervaring die eventueel ook inzetbaar zijn als flottielje-begeleiders.

Ben jij :

Een aantal dagen, weekenden of midweken beschikbaar om les te geven op het Marker- en IJsselmeer vanuit Muiden.

Heb je ervaring in het zeilen met groepen.

Beschik je over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden.

Val je in dezelfde leeftijdscategorie als onze doelgroep (25-45 jaar).

Ben je enthousiast om mee te helpen bij allerlei activiteiten door het hele jaar heen (beurzen, activiteiten voor klanten zoals open-dagen etc.)

Ben je in het bezit van Vaarbewijs 1 & 2, CWO Instructeursdiploma Kajuitzeilen, en heb je ruimschoots ervaring als instructeur en zeil je zelf op kajuitjachten.

Wij bieden :

Een goede en gezellige werksfeer. Dagvergoeding en uiteraard worden reiskosten (in overleg) vergoed.

Begeleiding en coaching waar nodig zodat je er niet alleen voor staat.

Interesse? Stuur ons een bericht!