Veel mensen vragen mij jaarlijks….. ; “Lu wat doe jij eigenlijk in de wintermaanden?” ….. deze vraag kon mij ook regelmatig irriteren, want begreep je dan dan echt niets van ons werk?? 😉

Maar het is ook een logische vraag, want het is ook voor velen een toch wel onbekend “wereldje”. In de winter wordt er niet gevaren, en in de zomer zitten we altijd met ons team in Kroatië. Dus hoe doen we dat ! ?

Vaak gaf ik als (grappig bedoelde) antwoord dat ik dan lekker vakantie heb. Beetje skiën, boeken lezen.

Maar heel eerlijk…. Gelukkig werk ik ook in de winter, sterker nog… Net als u een 5 daagse werkweek (soms 6). De ene dag wat langer, en de andere dag heb ik de vrijheid om tijdens de wel bekende “kantoor-uren” snel wat boodschappen te doen.

Om jullie een beeld te geven wat wij precies doen binnen ons Kroatië team, zullen we 1 x per maand hier een Blog posten met “Behind the Scenes” taferelen.

Alleen mijn ervaringen worden al gauw saai, dus jullie kunnen ook de blogs verwachten van onze schippers team (m/v), instructeurs, flottieljebegeleider(s) en hun “winter/zomer” ervaringen. 😉

Lu